notÝcies
     
     
 
 
     
     
 
 
     
     
 
 
         
notÝcies
 
   
 
 
 
CAVALCADA DEL FOC 2010. General
Podrem vibrar amb el foc dels “Dimonis de la Dalla” de Picassent, seguits de la colla de Dimonis “Els Socarrats” de Campanar, i la Colla de Dimonis “La Seba” de Sant Antoni d´Alacant. A continuació la Colla de Dimonis de Massalfassar acompanyaran a la Taratuga de Massalfassar, i sorprenent-nos finalment amb Maracaibo Teatre d’Elx. (més)
la Taratuga  
 

 
   
INTERPELACIÓ A LA DELEGACIÓ DEL GOVERN. Federació
La Federaciˇ de Dimonis i Diables del Pais ValenciÓ (FDDPV) es va reunir fa unes setmanes amb el Delegat del Governáa ValŔncia per parlar sobre la Transposiciˇ de la Directiva Europea 2007/23/CE sobre la posada al mercat d'articles pirotŔcnics. Com ja sabem aquesta llei estÓ en vigor des del 4 de gener del present any, i a hores d'ara no hem rebut cap notificaciˇ oficial sobre la transposiciˇ de l'Estat espanyol. (més)
 
   

 
    RESSÒ MEDIÀTIC DEL SANT ANTONI DE CASTELLÓ. Botafocs de Castelló
Els mitjans castellonencs es fan ressò de la celebració de Sant Antoni organitzada per Botafocs de Castelló. Destaquen que la festa del solstici d'hivern es va recuperar a Castelló fa 20 anys. (...)
 
   

 
   
FA POCS DUBTES QUE EL 3 DE GENER DEL 2010 DIABLES I BRUIXES DEL RIBERAL AGAFIN EL CAMÍ DE L'EXILI. General
Ara fa una mica més d'un any que des d'Aire Nou de Bao alertem els Parlamentaris nord-catalans i les Institucions catalanes del perill que pesa sus dels correfocs. Fa més d'un any que hem enviat un nombre incalculable de correus, comunicats, 1 any que organitzem manifestacions per atreure l'atenció.
Un any d'esforços esmerçats que han permès tenir el suport d'amants de la cultura popular, d'entitats culturals, de personalitats i d'institucions. (...)
 
   

 
    MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA DEFENSA DE LA NOSTRA CULTURA DEL FOC! Federació
L’objectiu de la manifestació no és altra que donar suport explícit a les al·legacions presentades i consensuades pel Govern de la Generalitat i les federacions i coordinadora convocants, davant del Ministerio de Indústria al projecte de “Real Decreto de Reglamento de Artículos Pirotécnicos y Cartucheria” de 25 de juny de 2009. (...)
 
 

 
   
REUNIÓ AMB EL MINISTERI D'INDÚSTRIA. Federació
Dimecres 10 de juny es van reunir representants de la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià (FDDPV), la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears (FDDBIB), la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC), l'Agrupació de Bestiari Popular i Festiu de Catalunya i la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet (FVAAC), amb el Ministeri d'Indústria. (...)
 
   

 
   
VIII NIT DE FOC I ROCK. General
El Foc i Rock és el concert que organitzen cada any els membres del Ball de Diables de Llorenç del Penedès, les seves dates acostumen a ser entre el primer i el segon cap de setmana de juny. (...)
 
 

 
   
ASSEMBLEA DE COLLES DE DIMONIS. Federació
Una vegada acabats els treballs de la comissió tècnica, cal fer una valoració tant de la proposta de la Generalitat com de la situació actual del procés (...)
 
   

 
   
FIRAFOC. FIRA PROFESSIONAL DEL MÓN DEL FOC I L'ESPECTACLE PIROTÈCNIC. General
Us presentem Firafoc 2009 la primera fira professional del món del foc que tindrà lloc a Igualada el dissabte dia 25 d'abril, enguany organitzada per Fira d'Igualada i el Grup mal-llamp d'Igualada en el seu 20è aniversari. Aquesta és una fira dirigida a professionals del sector i vol ser un punt de trobada per a constructors de bestiari, asseguradores, pirotècnies, fabricants d'estris de foc, colles de diables i dracs, federacions, programadors de espectacles pirotècnics, i tota la gent que vulgui saber com funciona i com es viu l'apassionant món del foc a casa nostra. (...)
 
   

 
   
REUNIÓ DE LES FEDERACIONS DE DIMONIS I DE BESTIARI. Federació
S'han reunit a Sant Sadurní d'Anoia la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears, l'Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la Coordinadora de Diables de Barcelona i les pirotècnies Estalella, Catalana i Igual, per tractar la situació actual de la transposició de la directiva europea sobre l'ús de material pirotècnic.(...)
 
   

 
   
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat