notícies
     
     
 
 
     
     
 
 
     
     
 
 
         
notícies
 
   
     
 
 
   
MANIFEST PER LA CULTURA POPULAR DEL FOC. Federació
L’aprovació de la nova Directiva 2007/23/CE del parlament Europeu, per tal de regular el mercat dels materials pirotècnics de la comunitat europea, ha comportat per part del Govern Espanyol la transposició de la Directiva mitjançant l’Ordre PRE/174/2007 amb importants limitacions per a l’ús dels artificis pirotècnics (...)
 
   
 
   
ASSEMBLEA DE COLLES DE DIMONIS. Federació
Proper dissabte 28 de febrer, convocada per la Federació, se celebrarà a Sagunt una assemblea de Colles de Dimonis del País Valencià per tal de debatre la problemàtica originada per la transposició literal per part de l'Estat espanyol de la Directiva europea sobre la pirotècnia. (...)
 
   
 
   
REUNIÓ PER LA CULTURA POPULAR DEL FOC. Federació
Passat dissabte a la Casa de Cultura de Sueca tingué lloc una reunió informativa convocada per la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet on assistiren representants de la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià i les associacions de pirotècnics PIROVAL i AFAPE. (...)
 
   
 
   
RESSÒ MEDIÀTIC DELS ACTES REIVINDICATIU A FAVOR DE LA CULTURA POPULAR DEL FOC. Federació
Notícies RAC1 6.02.09 El Món a RAC1 9.02.09 Video a La Sexta 8.02.09 Video TV3 8.02.09 Video TV3 8.02.09 (...)
 
   
 
   
ACTE REIVINDICATIU A FAVOR DE LA CULTURA POPULAR DEL FOC. Federació
L'estat espanyol ha aprovat una normativa europea sobre la pirotècnia, que afectarà molt seriosament la Cultura Popular del Foc ja que restringeix dràsticament el seu ús i en els termes actuals suposaria la il·legalitat de la majoria de les nostres manifestacións culturals amb foc pirotècnic.
(...)
 
   
 
   
LA DIABÒLICA CELEBRA LA FESTA DE SANT ANTONI A SAGUNT. La Diabòlica de Morvedre
El 17 de gener, com cada any, celebrem sant Antoni, però com sempre innovant i millorant, enguany serà molt i molt gran amb una super foguera de 4 metres d'alçada... (...)
 
   
 
   
UN CAP DE SETMANA DEMONÍAC. Dimonis de Vinaròs
El passat 4 d'octubre va ser un dia per als membres de Ball de Dimonis de Vinaròs ple d'actes demoníacs. El primer a Castellbisbal, on se celebrava el Correllengua amb una trobada de Bestiari a la qual va anar el nostre Bou, acompanyat d'uns quants membres de dimonis. (...)
 
   
 
   
LA FEDERACIÓ A LA FESTA PER LA INDEPENDÈNCIA 2008. Federació
25 d'octubre de 2008, a Castelló de la Ribera La Federació participa enguany amb un correfoc a la Festa per la Independència que se celebrarà a Castelló de la Ribera proper 25 d'octubre. (...)
 
   
 
   
TANQUEM LES FESTES DE BENLLOCH 2008. Dimonis de Vinaròs
Passat diumenge 24 d'agost per la tarda sortiem de Vinaròs en direcció a Benlloc, estava molt núvol, però igualment vam sortir. Als pocs quilòmetres ja ens plovia però finalment quan vam arribar a Benlloc ja havia parat. (...)
 
   
 
   
DIA DELS DIMONIS A SIMAT. Fem Fredat
Dissabte 27 de setembre a Simat de la Valldigna La Colla de Dimonis Fem Fredat organitza enguany el Dia del Dimonis, a Simat de la Valldigna, amb les següents activitats previstes: (...)
 
   
 
 
 
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat