notícies
     
     
 
 
     
     
 
 
     
     
 
 
         
notícies
 
   
     
   
 
   
ACTIVITATS A L'AGOST. Dimonis de Vinaròs
Ja s'acabe l'estiu on tot lo món viu... L'associació cultural Ball de Dimonis de Vinaròs vam estar ballant i fent fanalets... (...)
 
   
 
   
TALLER DE DIMONIETS. Dimonis de Vinaròs
Enguany hem fet un taller de foc per tal de crear una secció juvenil de dimoniets per a tirar foc i per a tocar al ritme demoníac: potopom potopom potopom pom pom... La nit del 23 de juny, després de la tradicional traca, arriba la flama del Canigó a Vinaròs i hi haurà el ja tradicional correfoc. (...)
 
   
 
   
1R APLEC DE L'HORTA NORD. Dimonis de l'Avern
Encara que el desig del totpoderòs era que no celebràrem el 1r Aplec de l'Horta Nord, sí que es van poder celebrar, malgrat el mal temps, les activitats del matí a ca Bassot de Burjassot. Així, amb una considerable assistència de públic (...)
 
   
 
   
UNS QUANTS BOUS A STA MARGARIDA DE MONTBUÍ. Dimonis de Vinaròs
La Trobada de Bous va ser l'acte cultural destacat del dissabte, pel matí amb una plantada i un cercavila al Nucli Antic i a la tarda en el Boulevard montbuienc. Van participar els Diables de Canovelles, la Colla El Bou Ciutat de Barcelona, la Colla El Bou de Reus (...)
 
   
 
   
VESPRA DE SANT VICENT A CÀLIG. Dimonis de Vinaròs
El perquè fem un correfoc la vespra de Sant Vicent vé de molt antic. El vells conten que Càlig es dedicava a la fabricació de pólvora i trabucs en la clandestinitat de les cases calijones. (...)
 
   
 
   
CAVALCADA DEL FOC. Dimonis de Vinaròs
La Cavalcada del Foc, una de les novetats més destacades del programa d’actes oficials de les Falles, torna als carrers de València. (...)
 
   
 
    LA PRIMERA PANORÀMICA DIABLERA. Dimonis de Vinaròs
 
   
 
   
LA DIABÒLICA RECUPERA LA FESTA DE SANT ANTONI A SAGUNT. La Diabòlica de Morvedre
Passat 26 de gener la colla La Diabòlica de Morvedre va celebrar a Sagunt la popular festa de Sant Antoni. La festa, enguany, va començar amb una xerrada amb el títol Sant Antoni i els Dimonis a la Casa de Cultura capellà Pallarés (...)
 
   
 
   
PORRAT DEL FOC A POTRIES. Federació
La Federació organitza enguany una sèrie d'activitats dins del Porrat de sant Blai que es fa tots els anys a Potries. Dissabte 2 a la vesprada i diumenge 3, tot el dia, exposaran els seus productes (...)
 
   

 
   
VII JORNADES DIABLERES DEL PAÍS VALENCIÀ. Federació
La Federació i la colla Correcagarneres, ja estan organitzant les VII Jornades Diableres que enguany se celebraran al poble de Terrateig a la Vall d'Albaida. (...)
 
 

 
   
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat