notícies
     
     
 
 
     
     
 
 
     
     
 
 
         
notícies
 
   
     
   

 
   
TROBADA DE BESTIARI A ELX. Federació
La Federació organitza una Trobada de Bèsties a Elx per a proper 27 d'octubre de 2007 que formarà part dels actes del Festival Medieval que s'oganitza tots els anys en aquesta localitat del Baix Vinalopó. A la Trobada participaran vuit bèsties del Principat, una de Mallorca i (...)
 
 

 
   
VIII TROBADA DE BÈSTIES DE FOC. Botafocs
Amb gran èxit d'organització i participació de públic, passat dia 2 de juny es van trobar a la Plaça Major de Castelló el bestiari de Badalona (Drac Baldufa); de Manresa (La Gàrgola); de Torredembarra (els Cavallets i la Mulassa); de Corbera d'Ebre (Lo Corb); (...)
 
 

 
   
BESTIUARI 07. Dimonis de l'Avern
En el desé aniversari de l'Agrupació de Bestiari Popular i Festiu de Catalunya, es va celebrar a Barcelona una gran trobada amb més de 100 bèsties, amb cercaviles, balls i concert de La Carrau. (...)
 
 

 
   
VII TROBADA DE DIMONIS PER SANT JOAN I SANT PERE. Botafocs
En la nit més curta de l'any Botafocs possibilita que es troben les colles de Sagunt (Diabòlica de Morverdre), de Vallmoll (Tarragona) i els Dimonis del Grau i Botafocs (...)
 
 

 
   
III FIRA DEL MÓN DEL FOC. Federació
DIVENDRES, 11 DE MAIG 11 del matí INAUGURACIÓ DE LA III FIRA DEL MÓN DEL FOC, a càrrec d'autoritats i del tinent d'alcalde i president de l'IMAC. (...)
 
 

 
   
25 D'ABRIL, 300 ANYS... Federació
Amb motiu del 300 aniversari de la batalla d'Almansa la Federació, juntament amb les colles Botafocs de Castelló i Dimonis de l'Avern d'Alboraia, organitzen dissabte 21 d'abril una jornada cultural de commemoració de la desfeta i d'homenatge al general maulet Joan Baptista Basset (...)
 
 

 
   
LA FEDERACIÓ AL PORRAT DE RÒTOVA. Federació
La Federació va muntar un parada al Porrat de Ròtova on s'exposaren els diferents tratjes de les colles membres, samarretes i altres articles. Ajuntaments de la comarca es van interessar demanant informació. (...)
 
 

 
 
 
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat