NotÝcies
 
FIRAFOC. Fira professional del món del foc i l'espectacle pirotècnic
  Us presentem Firafoc 2009 la primera fira professional del món del foc que tindrà lloc a Igualada el dissabte dia 25 d'abril, enguany organitzada per Fira d'Igualada i el Grup mal-llamp d'Igualada en el seu 20è aniversari. Aquesta és una fira dirigida a professionals del sector i vol ser un punt de trobada per a constructors de bestiari, asseguradores, pirotècnies, fabricants d'estris de foc, colles de diables i dracs, federacions, programadors de espectacles pirotècnics, i tota la gent que vulgui saber com funciona i com es viu l'apassionant món del foc a casa nostra. FIRAFOC
 


La fira estarà distribuïda en diferents seccions segons la temàtica dels expositors, amb els seus corresponents estands i, especialment encarada a un públic de caire professional, que vulgui conèixer les novetats del sector, i com a punt de trobada entre proveïdors, programadors, i grups d'espectacle.

Paralelament a la fira, es faran una seguit de conferències i demostracions pirotècniques, completant així un programa d'actes complert i, creiem que interessant per tothom.

Ens agradaria fer-vos partícips d'aquesta iniciativa i que col·laboressiu com a expositors o visitants, garantint l'èxit d'aquesta FIRAFOC 2009, i donar peu a futures edicions. La fira té una durada d'un dia i es realitzarà al Museu Comarcal d'Igualada, on disposem d'un espai interior cobert, així com d'una sala per a conferències-col·loquis, una zona exterior per fer demostracions, i tots els serveis necessaris.

Per a més informació i inscripcions, cal omplir el formulari que trobareu aquí.         Com arribar-hi

Llistat d'expositors:

Associacions:

- Federació de Diables i Dimonis de Catalunya.
- Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona.
- Associació Festa de la Fil·loxera.
- Unió Anelles de la Flama.
- Colla de Diables del Casc Antic de Barcelona.
- Grup Mal Llamp d'Igualada.

Pirotècniques:

- Pirotècnica Catalana.
- Antigua Casa Manel Estalella.
- Pirotécnia Igual.
- Dreçats Serveis de Promoció Cultural.

Estris de foc:

- Dimònic

Imatgeria:

- Elias Álvarez Escultor.
- Lluís Traveria.
- Dolors Sans.
- Sarandaca.

Luthiers i Tabals:

- Josep Bonamussa.

Disseny de vestuari:

- Olívia Cros.
- Gemma Male.
- Vesteix la Festa.

Seguretat i Prevenció:

- Escola d'emergències, prevenció i seguretat de Catalunya.
- Catalana Occident.

Inscripcions:

* Per pagar el dinar anticipadament (15€) cal que ho feu abans del 15 d'abril. Podeu fer l'ingres al compte de la caixa del Penedès 2081-0014-35-3300042939 i com a concepte posar FIRAFOC VISITANT i el num. de persones per dinar.
* El dinar es farà entre 2 i 4 de la tarda. Entre aquestes hores es tancarà l'espai firal per poder dinar tranquils.

NOTES:

- L’espai estàndard de l’estand de l’expositor és una àrea que ocupa una carpa de 3x3 metres amb moqueta. Si es requereix una superfície vertical per a penjar estris o fotografies, s’ha de fer saber per tal de tenir-ne suficients en el complex firal. Aquest element és totalment gratuït.

- L’espai firal permet tenir elements d’alçada, per exemple gegants.

- Podeu enviar ja el PDF emplenat de sol·licitud per ser expositor.

- Per altre banda realitzeu l’ingrés de l’import total (fiança+dinar+mobiliari) quan haguem entregat el llistat de preus de mobiliari.

- Podeu proposar qualsevol tipus d’acte o xerrada a la organització de la FIRAFOC per tal de que es pugui lligar amb altres actes que envolten la fira.

  Més info a mal-llamp.com
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat