notícies
 
     
 
SEGONA JORNADA FORMATIVA DE RESPONSABLES DE GRUP. Federació
  Dimarts 12 d'abril de 2011.

Passat dissabte 9 d’abril va tindre lloc a Picanya, la Segona Jornada Formativa per a Responsables de Grup de Consumidors Reconeguts com a Experts per a les modalitats de correfoc, cordà, passejà i despertà, organitzat per la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià (FDDPV) i la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet (FVAAC), amb la col·laboració de la Conselleria de Governació, la Conselleria de Cultura, la Subdelegació del Govern a València i la Pirotècnia Europlà.

Més de 150 persones es van reunir al Centre Cultural de Picanya al llarg de les més de 10 hores que va durar la sessió formativa, amb diferents continguts com: Consideracions històriques de la cultura popular amb utilització de pirotècnia, Material pirotècnic i mesures  de seguretat i protecció, legislació, i els diferents temaris específics de les modalitats correfoc, cordà, passejà i despertà. Una vegada va concloure la sessió formativa, es va realitzar un examen per tal d'avaluar els participants, i poder acreditar la seua formació.

Aquest no ha estat el darrer curs de formació. En properes dates, encara sense concretar, tindrà lloc un altre curs, per poder formar a més col·lectius.Diari lev
   
   
   
   
Pončncia d'Histňria Pončncia de Legislació
 
Pončncia
 
 
 
 
 
   
   
   
Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat