Dimonis de Massalfassar
   
     
 
 
Contacte        
Correu-e    
Web http://massalfassar.org    
 
     
     
     
     
  Història de la Colla  
  La Colla de Dimonis de Massalfassar va néixer la tardor de l'any 1991, fruit d'un projecte compartit entre el Col·lectiu Cívic La Forana i el GERC Llar, tots dos de Massalfassar. La Colla té per objectiu recuperar les diferents manifestacions de la nostra cultura.  
 

 

 
     
  El Correfoc
 
  El correfoc de La Colla de Dimonis de Massalfassar és un espectacle pirotècnic de so, llum i color, que barreja elements tradicionals i d'altres de collita pròpia. Al so d'una música d'aire medieval i una percussió engrescadora, la gent mira, corre, participa, i els més atrevits acompanyen els dimonis en les seues danses davall els paraigües de foc. Es tracta d'un espectacle apte per a tots els públics, on s'hi pot participar passivament o activament, i que no defrauda ningú. Al correfoc participen habitualment 30 persones de les quals 8 són músics. Hi ha un bestiari prou ample, qualificat pels entesos “d'original”, per la seua utilització del foc i per la innovació que suposa respecte al món del correfoc.  
     
     
  El Café l'Infern  
  El Café L'Infern és la seu de la Colla de Dimonis de Massalfassar. Es troba situat a la Plaça de l'església, número 11 de Massalfassar. És el lloc de trobada dels dimonis, on celebrem les reunions setmanals, però també està obert al públic en general. Des de la seua inauguració el 17 de març de 1994, s'han anat succeint una rera altra infinitat d'activitats, que van des de contacontes, presentacions de publicacions, tertúlies literàries i polítiques, recitals poètics, teatre, xarrades, cursos de ball, festes, exposicions i actuacions musicals de música tradicional, cançó, rock, etc.  
     
     
  27/Octubre/2007 ELX - Baix Vinalopó - Trobada de Bestiari  
 
 
Federació: Dubtes i/o més info: 626649047 Enric     625078155 Quique       info@dimonispv.cat